miercuri, 3 aprilie 2019

Prajitura cu "ciocolata" si unt de cocos - de post


Pentru ca postul este cel care ne provoaca sa fim cat mai creativi atunci cand este vorba de ceva dulce iata o reteta simpla, gustoasa si cu multa "ciocolata".

 

Prajitura cu "ciocolata" si unt de cocos - de post

Avem nevoie de:
  • suc proaspat de postocale 100 ml+200 ml apa
  • unt de cocos(adus la temperatura camerei este lichid) 150 ml
  • faina 300 gr
  • zahar 150 gr
  • cacao 5 lg + 5 lg pentru ciocolata de la suprafata
  • 1 praf de copt
  • dulceata 5 linguri (eu am folosiy de caise)

Cum procedam
  1. Se amesteca toate ingredientele uscate intr-un bol
  2. apa si sucul de portocale se amesteca si se pun peste ingredientele uscate amestecand 
  3. la final se adauga dulceata si uleiul de cocos si se toarna intr-o tava tapetata cu ulei si faina

Pentru ciocolata de la suprafata se pune intr-o craticioara o lingura de ulei de cocos si 3 linguri de apa plus cacao. Se toarna fierbinte peste prajitura rece si se decoreaza cu bombonele colorate sau fulgi de cocos.



O reteta simpla si rapid de facut...si mai ales de post!

2 comentarii: