joi, 29 noiembrie 2018

Eurocor - Engleza incepatori lectiile 5&6


Eurocor - Engleza incepatori lectia 5


Este momentul unui nou curs Eurocor si vi-l prezint pe scurt!
Timpul trece foarte repede si este momentul sa invatam cum sa facem referire la masurarea timpului cu ajutorul ceasului. 

Prezentarea vizuala a cadranelor ceasului cu explicatiile alaturate te ajuta sa memorezi mult mai usor aceste aspecte.
Partea cea mai importanta, de descriere a minutelor, jumattilor de ora sau sferturi sunt incadrate intr-un mic tabel (vezi foto) care sa-ti ramana cumva fixat ca si informatie de baza.

De altfel, pe parcusul intregului curs Eurocor toate informatiile esentiale, pe care le poti repeta ori de cate ori consideri ca este necesar sunt bine delimitate.

Pentru consolidarea acestor cunostinte avem o multime de exercitii la care sa apelam (cheia acestora fiind la finalul revistei).

In cazul in care totusi exista anumite neclaritati in parcurgerea cursului online, profesorul de curs care iti este atribuit(chiar este o persoana si nu un robot) te ajuta sa-ti clarifici notiunile neclare.
Chiar daca este un curs online, exista si partea de ascultatie si pe baza notiunilor auzite(pentru a ne familiariza cu pronuntia) avem si exercitii (cum sunt cele din foto).

Eurocor - Engleza pentru incepatori lectia 6

In aceeasi brosura electronica este si cursul nr 6 in care invatam:Incepem sa discutam lucruri serioase pentru ca deja ne apucam de Present Simple.


Pentru a realiza propozitii avem nevoie de adverbele de frecventa care sunt prezentate intr-un chenar pentru a le avea si pe acestea in prim-plan in momentul in care ne apucam de rezolvarea unor exercitii(v-am lasat si voua tabelul in cazul in care va tot intrebati care sunt cele mai uzuale adverbe de frecventa).

Avem si in acest curs o multime de exercitii pe care sa le rezolvam iar la finalul ambelor lectii avem "Tema pentru acasa" care sa ne sedimenteze intregul curs parcurs.

"Eurocor - engleza pentru incepatori" este un curs pe care merita sa-l incepi daca iti doresti sa lucrezi cu profesionisti!


16 comentarii:

 1. hai ca as lua si eu nota de trecere din ce am reusit sa rezolv pe aici! Eu am facut engleza din clasa a doua, dar am cam neglijat gramatica in ultimii ani si am uitat si ce nu stiam.Dupa asta va apucati si de franceza?

  RăspundețiȘtergere
 2. Aceste cursuri te invata lucruri importante și utile la o limba straina, Spor la invatat!

  RăspundețiȘtergere
 3. Engleza e o limba care te ajuta aproape in orice situatie asa ca merita sa investesti intr-un astfel de curs. Eu il urmez acum pe cel de engleza intermediar interactiv tot de la Eurocor si ti-l recomand dupa ce il termini pe acesta.

  RăspundețiȘtergere
 4. Da, mi-ar trebui si mie un astfel de curs, ca nu prea stiu engleza, am uitat din liceu

  RăspundețiȘtergere
 5. Desi stiu engleza si fac si meditatio cu finutul meu, tot as lua un astfel de curs, mai imi pun notiunile la punct.

  RăspundețiȘtergere
 6. Prin faptul ca are atasat un CD in care poti afla pronuntia corecta a cuvintelor, acest curs se dovedeste a fi superior altora.

  RăspundețiȘtergere
 7. Au asa si pentru germana? imi place ca sunt foarte interactive si inveti extrem de usor. Ma bate gandul sa imi comand si eu

  RăspundețiȘtergere
 8. Uite ca un astfel de curs vreau si eu. Cred ca mi-ar fi de mare ajutor.

  RăspundețiȘtergere
 9. Foarte diversificate cursurile de la Eurocor, iar acesta pare destul de folositor pentru engleza

  RăspundețiȘtergere
 10. Pare un curs placut si interactivl. Cred ca mi-as dori si eu sa incep sa studiez ceva. Am sa verific lista cursurilor pe site

  RăspundețiȘtergere
 11. Spor sa ai la invatat, draga mea! De cand tot incerc sa ma apuc si eu...Tot de engleza...

  RăspundețiȘtergere
 12. Imi place ca au si pronuntia in romana. I-as lua si eu Amirei un astfel de curs.

  RăspundețiȘtergere
 13. Imi place faptul ca CD-ul completeaza perfect cursul si seamana perfect cu o lectie sustinuta de un profesor

  RăspundețiȘtergere
 14. daca exista si germana in oferta, cred ca m-as baga si eu! de mult imi doresc sa invat limba asta!

  RăspundețiȘtergere
 15. Eu incepusem cursul de italiana , dar l-am abandonat :( Parca imi pare rau ca nu m-am tinut de el.

  RăspundețiȘtergere