miercuri, 31 octombrie 2018

Cursurile 3&4 Engleza Eurocor

Eurocor - cursurile 3&4 - parte din ceea ce studiem!


Dupa ce am avansat cu studiul limbii franceze si ne-am obisnuit cu tot ceea ce insemana modalitati de studiu si moduri de abordare a unor subiecte, ne-am dorit mai mult asa ca ne-am apucat si de cursul de limba engleza asa cum va povesteam si aici.


Cursul 3 Engleza Eurocor


Este momentul sa ne ocupam in acest curs de invatarea unor obiecte si lucruri care au legatura cu casa (si locuinta in general) sa invatam cuvinte noi cu care sa reusim sa realizam propozitii scurte si sa putem comunica.
La partea de gramatica adaugam inca un verb:" have got"  si invatam sa formam pluralul unor substantive.Fara gramatica nu putem realiza corect propozitii indiferent cat de multe cuvinte stim.


Culorile cred ca sunt cele mai frumos descrise, iar pentru aprofundarea lor avem si un mic joc care te prinde imediat ce ai intrat in el.

Pentru  a pronunta corect toate cuvintele noi este necesar si audierea cursului.

Nota
Ce culori ai gasit ?!

Ceea ce este foarte important la acest curs Eurocor pe care noi il facem on-line este ca rezolvarea temei sa fie trimisa profesorului la care suntem arondati si orice problema sau intrebare am avea sa i-o adresam pentru a avea cat mai lamurite aspectele legate de studiul acestui curs.

Cu ajutorul unei pisicute tare haioase invatam pozitionarea obiectelor (si va las si voua imaginea tare sugestiva pentru acestea)Cursul 4 Engleza  Eurocor

Pentru ca am invatat sa ne descriem locuinta si sa construim cateva propozitii, in acest numar  ne indreptam atentia asupra orasului si invatam despre cladiri, constructii si mijloace de transport.Deja cursul nostru avanseaza si avem un vocabular si parte din gramatica care ne situeaza foarte bine, astfel incat sa putem face o plimbare prin Londra si sa putem purta o mica discutie cu cei de aici.

Partea de exercitii este foarte atractiva si reprezinta o modalitate extraordinara de aprofundare a tuturor cunostintelor.

Pentru cei care studiati limba engleza sau pentru toti cei care inca maia evti envoie de aprofundari ale notiunilor deja invatate va las un rezumat tare util!17 comentarii:

 1. Nu stiam ca sunt atat de atractive aceste cursuri, mi-a placut tare mult ceea ce ne-ai aratat aici. S-ar putea sa ma corupi.

  RăspundețiȘtergere
 2. Mi-ar plăcea un astfel de curs, m-ar mobiliza să reiau engleza.

  RăspundețiȘtergere
 3. Cat de distractive sunt aceste cursuri de la Eurocor! Intenționez sa învăț limba franceza împreuna cu fetița mea care este foarte atrasa de ea.

  RăspundețiȘtergere
 4. Ce harnicute sunteti. Si eu sunt pe terminate cu cursul de engleza intermediar interactiv de la Eurocor. Daca aveti nevoie vi-l imprumut. :)

  RăspundețiȘtergere
 5. Foarte tare, poate ca trebuie sa ma apuc si eu, dar nu mi gasesc curaju.

  RăspundețiȘtergere
 6. Chiar este interesant și are metode ingenioase de predare/învățare.
  Cursurile Eurocor sunt utile, mi-ar trebui și mie.

  RăspundețiȘtergere
 7. Imi place modul in care abordeaza ei invatarea limbii engleze. M-as baga si eu la. Un curs de avansati 😁

  RăspundețiȘtergere
 8. Ca sa raspund la intrebare, desi n-am avut rabdare sa parcurg tot acel grid, red, blue, pink, black si white. Dar sigur mai sunt vreo doua.

  RăspundețiȘtergere
 9. Imi place mult cum e structurat acest curs. Chiar ma tenteaza din ce in ce mai tare un asa curs.

  RăspundețiȘtergere
 10. Imi place tare mult structura acestui curs. Chiar mi se pare foarte usor de inteles si puterea exemplului prin poze este genial

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Si noua ne plac imaginile si felul in care sunt structurate :)

   Ștergere
 11. cursurile de acest gen sunt foarte atractive si foarte utile

  RăspundețiȘtergere
 12. Mie mi se pare simplu de invatat limba engleza din aceste cursuri. Stiu ca cerusem si eu un demo pentru germana si era chiar ok, doar ca a intervenit ceva pe plan financiar si nu am reusit sa incep cursul pana acum.

  RăspundețiȘtergere