duminică, 2 septembrie 2018

Brunch


Uneori duminica lenevim  mai mult in pat sau (in cazul de faata) ne trezim mai tarziu pentru ca petrecem pana tarziu.

Si atunci ne gandim 'ce mancam micul dejun sau pranzul?'

Asa a aparut 'Brunch-ul' o combinatie intre micul dejun si pranzul pe care-l servim in jurul orei 11.

Ideea mea este una simpla.
Am pornit de la baza unei omlete pe care am preparat-o ca pe o clatita.

Am pus jumatat de ceapa taiata feliute in tigaia de clatite. Am pulverizat cu putin de ulei de masline (din spray) si am lasat ceapa sa se caleasca putin.

Am adaugat cele doua oua batute putin cu furculita cu putina sare si le-am intins frumos ca pe-o clatita in tigaie.


Am scos omleta-clatita pe o farfurie si am umplut-o cu rosii tocate marunt amestecate cu usturoi.

Am adaugat cateva seminte de Chia de la Sanovita si am rulat ca pe-o clatita simpla.

Am servit cu felii de gogosar din gradina si putina paine prajita.

Simplu, rapid si gustos!
Voua va plac astfel de Brunch-uri?



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu