duminică, 5 august 2018

5 pahare pentru 50 de ani


Aniversarea de 50 de ani. Eu, tu, impreuna pentru jumatate de veac.
Eu,"restilizata", 50 de ani mai tarziu privindu-te pe sub ochelarii aburiti, tu cu aceeasi privire indragostita, sobind dintr-un pahar de Galbena de Odobesti.
- Hai sa inchinam cateva pahare pentru 50 de ani care-au trecut! 
Te stiu de 50 de ani iubito si parca a fost ieri.

Primul pahar pentru petrecerea aceea de la 16 ani, cand nu eram "majori" si-am facut o noapte de "pomina", in care am impartit o sticla de Beciul Domnesc la 20 de pahare. Toti eram fericiti pentru ca aveam licoarea magica "nepermisa" si nimanui nu-i pasa de ziua ce va urma , de cearcane sau ore matinale.


- Inca un pahar iubito!
Acest pahar in cinstea majoratului acela special, cand ti-am furat pimul sarut si cand acel Rose Far Niente ne-a dat curaj sa dansam impreuna.
-Ah, iubitule, al treilea pahar ti-l torn eu pentru momentul acela in care ai venit cu doua pahare si-o sticla de Ambrosio. Am sorbit din paharul cu vin si-am simtit inelul de logodna. Un moment unic pe care nu-l voi uita niciodata.
-Mai toarna-mi un pahar iubito...Comoara Pivnitei era atunci cand m-am "cherchelit"cu baietii . Eram tatic si ma simteam implinit!
-Inca un pahar iubitule?-Ei, iubito al cincilea pahar este pentru Vincon! Si ei implinesc 50 de ani!

50 de ani impreuna intr-o noua imagine, stilizata pentru a te surprinde mereu.

350 de medalii de aur sunt doar parte din recunoasterea unor simturi rasfatate, sunt doar parte din noi, din vietile noastre, din fiecare moment unic in care sarbatorim momente speciale, sau pur si simplu ne sarbatorim pe noi.
Vinul este trecut, prezent, viitor.
Daca vinul din trecut era o incantare pentru simturi, vinul din prezent este o sclipire pentru suflet, iar cel din viitor este o nostalgie a vietii.
- Sa-ti mai torn un pahar?!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu