vineri, 2 martie 2018

Artrisalm - pentru articulatii fara dureri!Pentru ca Brander a fost alaturi de mine in aceasta perioada cu multe suplimente, astazi vreau sa va prezint ultima achizitie marca Ayurmed!


De ce Artrisalm?Hai sa ne uitam putin peste ingrediente pentru a raspunde la aceasta intrebare!

  • Boswellia - este cea care mie imi place intr-un mod aparte. Este acea planta care reduce inflamatia. Insa nu doar inflamatia articulara. Este acea palnta pe care-o recomand a fi administrata ori de cate ori in corpul nostru exista un proces inflamator. Si isi face treaba de fiecare data!
  • Turmericul, ghimbirul si withania somnifera (sau ginsengul indian) sunt "cei trei muschetari" care lupta impotriva direrilor articulare, fiind tonice, imbunatatesc cuirculatia periarticulara , cu efect antiinflamator.
  • Despre usturoi - cred ca majoritatea stim "din batrani" ca are un efect puternic antioxidant si de stimulare a imunitatii.
  • Nirgundi si Rasna - ambele cu efect analgezic si benefice in articulatii sanatoaseComprimatele Artrisalm se administreaza 1-2 cp de 3 ori pe zi, flaconul prezentand 50 sau 100 de cp per flacon.
Sunt adjuvante in articulatii dureroase, indiferent de varsta la care se administreaza. 
Articulatiile noastre necseita o ingrijire atenta pentru ca stilul nostru de viata sa nu fie afectat.
Alaturi de Artrisalm se recomanda miscare, odihna, masaj si controlul greutatii corporale.
Toate, insumate, vor contribui la o sanatate de "fier" a articulatiilor noastre!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu