miercuri, 20 decembrie 2017

Neuro Power-puterea sistemului nervos!


 Neurogeneza(sau nasterea neuronilor)era considerata a fi realizabila doar in perioada pre-natala.Teorii mai noi atesta ca acest lucru se produce si in viata unui adult (suntem insa in faza de teorie)
 Neuroni noi se "nasc" constant in zona subventriculara si in zona subgranulara, din celule stem, doar ca o parte din acestea mor.
 Avem 85 de miliarde de neuroni. Pare mult?! Putin?!
 Doar ca o parte din ei mor constant.

 Ce ne omoara neuronii?

  • stresul cotidian
  • lipsa somnului
  • un stil de viata dezorganizat
  • varsta innaintata
 Medicina a incercat de-a lungul timpului sa pastreze cat mai intacta functionalitatea in limite normale a sistemului nervos.

 Cum sustine functia sistemului nervos NeuroPower?

 Prin constituentii sai:
  • Ginkgo Biloba- extract din frunze- are rolul de-a neutraliza radicalii liberi, imbunatatind in acelasi timp ritmul de transmitere a informatiei la nivel neuronal. Ginkgo Biloba il folosesc de foarte multi ani, cunoscut fiind si pentru efectul sau de protector neuronal, vasodilatator la nivelul arterelor.
  • Hypericum perforatum (Sunatoarea)  are  rolul de-a calma starea de agitatie psihomotorie si de-a combate stresul. Creste concentratia de serotonina, stimuland productia de melatoninafiziologica, cantribuind astfel la mentinerea ritmului somn-veghe.
  • Passiflora Incarnata (Floarea Pasiunii) contribuie la starea de relaxare si mentine echilibrul mental, avand un puternic efect antidepresiv.
  • Tamarindus Indica (Tamarin)- prin complexul de vit B, Mg, Cu, Zn, Fe sunt neuroprotectoare alaturi de Salvia Officinalis-care induce o reducere suplimentara a starii de anxietate.
 In cateva cuvinte putem concluziona ca NeuroPower a cumulat intr-un comprimat efectele sinergice ale acestor minunate palnte pentru un sistem nervos puternic si sanatos!

Modalitatea de administare: 1-3 cp de 3 ori pe zi cu jumatate de ora innainte de masa.
Personal, eu il voi da unchiului nostru de 95 de ani, caruia sper sa-i aduca multiple beneficii, o protectie a sistemului nervos, astfel incat sa ma pot tine de promisiune si sa-i organizez petrecerea de 100 de ani(iar el sa fie perfect lucid- asa cum este si in acest moment)

 Pe site-ul celor de la Ayurmed in acest moment sunt cateva promotii atractive!
 Nu le ratati pentru ca sunt produse naturale foarte bune!
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu