miercuri, 15 noiembrie 2017

Un fotograf de nunta din Bucuresti total diferit!
Daca esti in cautarea unui fotograf nunta Bucuresti atunci Joita Lucian este recomandarea perfecta!


Despre el spune cu simplitatea perfectiunii :"recunosc ca in meseria de fotograf nunta exista satisfactii, surprize, dezamagiri, oameni de calitate, oameni snobi , oameni care se orienteaza foarte mult dupa pretul unui pachet foto video(...)" , insa imaginile pe care le surprinde , atentia la detalii te face sa te gandaesti imediat la :"o imagine face cat 1000 de cuvinte".
 Si la nunta ta nu ai nevoie de o singura imagine. Ai nevoie de sute de imagini surprinse de un fotograf nunta care sa stie, sa simta si sa inteleaga ca evenimentul acela reprezinta pentru tine mai mult decat o simpla foaie cu o imagine pe ea.
 Chiar daca esti in alt colt de tara, nu trebuie sa te gandesti la ideea ca un fotograf nunta Bucuresti se adreseaza doar acestei zone.
 Meriti si tu amintiri speciale pentru ca acestea sunt acele sentimente , trairi pe care le vei regasi in aceeasi zi, an dupa an, cand sarbatoresti :"nunta de bumbac" sau "nunta de aur" . Un pachet foto video nunta  reprezinta alegerea ideala pentru acest eveniment special.
 Pentru ca nunta nu inseamna doar petrecerea de la restaurant, nunta este evenimentul tauintreaga zi, nunta reprezinta doar "cireasa de pe tort" pentru ca TU ai pregatit totul in detaliu cu multe luni innainte. Ai probat cu emotie pantofii , rochia, ai ales detaliile pentru domnisoarele de onoare, ai gustat cateva torturi impeuna cu El pentru a lua decizia cea mai importanta, ai facut toate aceste lucruri pentru ca ai trecut de la "EU" la "NOI".
 Poate vrei sa vezi peste ani acele mici detalii, florile frumos aranjate pe masa sau privirea plina de emotie pe care-o aveai atunci cand EL te vedea pentru prima data in rochia de mireasa si avea acea privire ca in prima zi a relatiei voastre.
 Poate vrei sa vezi peste ani emotia din privirea pe care-o are in momentul in care spune: "DA!".
 Un fotograf nunta care sa realizeze un proiect foto video nunta deosebit poate reprezenta pentru tine acum, amintirile tale peste ani.

 Joita Lucian este alegerea perfecta -un fotograf nunta Bucuresti pentru tot ce inseamna foto video nunta!

 Iti las o parte dintr-un film realizat de el pentru a te convinge!
19 comentarii:

 1. E foarte important un fotograf priceput la un asemenea eveniment :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Un fotograf profesional este obligatoriu daca ne dorim ca pozele de la nunta sa arate bine

  RăspundețiȘtergere
 3. Eu am cam dat-o in bara cu fotograful si imi pare rau!

  RăspundețiȘtergere
 4. Un fotograf profesionist este oarecum insdispensabil la o nunta. Acesta trebuie sa fie obligatoriu , fara el nu se poate face nunta:))

  RăspundețiȘtergere
 5. Fotograful de nunta e foarte important fiindca pana la urma petrecerea trece dar amintirile raman.

  RăspundețiȘtergere
 6. Un fotograf de nunta pofesionist face toti banii atunci cand vei vedea rezultatul final: pozele si filmarea.

  RăspundețiȘtergere
 7. Fotografiile sunt graiul amintirilor peste ani. Și măcar atunci, la nuntă, trebuie să apelezi la un fotograf profi, ca să ai cu ce te mândri mai târziu.

  RăspundețiȘtergere
 8. Pe mine m-ai convins, e un profesionist cu care sper sa lucrez intr-o zi.

  RăspundețiȘtergere
 9. Am sa-i spun verisoarei, care are nunta la anul sa apeleze la acest fotograf.

  RăspundețiȘtergere
 10. Chiar avem niste prieteni de familie care urmeaza sa faca nunta la Bucuresti, asa ca o sa le recomand.

  RăspundețiȘtergere
 11. Este destul de greu sa gasesti un profesionist in orice domeniu. Ma bucur pentru ca tu ai reusit sa gasesti acest fotograf si datorita tie vor afla si altii.

  RăspundețiȘtergere
 12. Munca fotografului se reflecta in timp, in frumusetea pozelor pe care mirii le vor admira peste ani si ani.

  RăspundețiȘtergere
 13. Cand alegi un fotograf trebuie sa ii vezi portofoliul,iar apoi sa il intalnesti fata in fata, sa vezi daca exista chimie si intelegere intre voi. E foarte naspa sa nu te intelegi cu fotograful si am vazut asta destul de aproape, nu pe pielea mea in sensul ca nu am fost eu mireasa,dar destuld e aproape pt ca am fost singura domnisoara de onoare la nunta verisoarei mele si am fost mereu in centrul actiunii,langa miri. PAna la urma pozele au iesit bune,dar cu nervi la greu. E aiurea sa tragi tu de fotograf,sa ii atragi atentia ce sa fotografieze. Si nu am avut cerinte iesite din comun. Cand il intrerupi de la telefon ca trebuie sa fotografieze momentul taierii tortului e destul de naspa.

  RăspundețiȘtergere
 14. La nunta, neaparat trebuie un fotograf profesionist. Sunt singurele amintiri.

  RăspundețiȘtergere
 15. Unii se gandesc ca fotografii nu fac altceva decat sa apese pe un buton. Putini stiu ca pentru asta ai nevoie de imaginatie, indemanare si foarte multa pricepere

  RăspundețiȘtergere
 16. stiu persoane care au ramas cu 10 poze de la nunta pentru ca nu au avut un fotograf capabil...acum regreta alegerile facute

  RăspundețiȘtergere