vineri, 24 noiembrie 2017

Supa crema de dovleac




Astazi va tentez cu o supa-crema de dovleac.
Toamna este una dintre preferatele mele!
Pentru aceasta avem nevoie de :

  • 2 cepe medii sau praz(in cazul meu)
  • un ardei gras rosu
  • 2 morcovi
  • 3 cartofi medii
  • un castron de dovleac taiat cuburi




Cum procedam?



  1. Se calesc legumele: ardeiul, ceapa, morcovii, in ulei pentru cateva minute pana devine ceapa usor sticloasa
  2. Se adauga cartofii si dovleacul si se completeaza cu apa 
  3. Ramane pe foc pana  fierb legumele, se condimenteaza dupa gust
  4. Se pune in functiune blenderul vertical si se transforma in supa-crema
  5. Se serveste cu seminte de dovleac crude (eu am servit alaturi de pufuleti de quinoa si hrisca)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu