duminică, 19 noiembrie 2017

Memo on"2 medici intr-o discutie.
-Tu ce vrei sa ai cand o sa fi mare? Parkinson sau Alzheimer?
-Parkinson.
-De ce?
-Decat sa uit unde am pus sticla de Whisky, mai bine vars jumatate de pahar cand il duc la gura"

 Ei bine si de aici, de la momentele de uitare ale celor doi medici, plecam spre subiectul de astazi. Chiar daca "a uita e omeneste", noi inistam sa NU uitam!(chiar daca amintirile neplacute ar fi mai bine sa le lasam undeva intr-un "sertar de jos" al mintii).
 De-ar fi si memoria selectiva...
 De fapt memoria este selectiva(in anumite afectiuni pacientii uita lucruri recent intamplate , dar isi amintesc perfect evenimente din copilarie, in alte situatii insa uitam lucruri recent invatate). Am scris:"uitam" pentru ca si mie mi se intampla frecvent!
 Dar memoria nu este selectiva in directia pe care o dorim noi.

 Si atunci?!
 Atunci apelam la Memo on ! Ce este Memo On ?! Ce contine?!
 O combinatie de plante medicinale cunoscute pentru efectul lor benefic asupra unei bune functionalitati a sistemului nervos.


  • Ginkgo Biloba- 500 mg /5ml- sustine functia cerebrala prin optimizarea circulatiei sangvine. Aportul de glucoza necesar unei bune functionari a sistemului nervos este astfel asigurat.
  • Rosmarinus Officinalis-500 mg/5ml-o planta extraordinara care protejeaza celulele de stress oxidativ, datorita acidului rosmarinic (din compozitie) si a aidului carnozic.
  • Melissa Officinalis sau Roinita (cum o cunosc majoritatea) -500mg /5ml ajuta la inducerea unei stari de relaxare prin cantitatea de eugenol, este un bun antioxidant, iar datorita acidului rosmarinic are si efect antidepresiv.

Atentie!
Siropul este dulce datorita cantitatii de zahar existent(2400mg)- de aceea este contraindicat la copii cu diabet zaharat tip1!

Cum se administreaza Memo On?

-copii 4-6 ani: 2,5 ml de 2 ori pe zi
-copii 6-12 ani : 5ml de 2 ori pe zi
-peste 12 ani:5-10 ml de 3 ori pe zi


Este indicat in cure de 2-3 luni , in cazul unor suprasolicitari intelectuale sau examene.

Este un produs natural marca Ayurmed - la un pret de 18 lei.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu