miercuri, 4 octombrie 2017

Calatorii fara griji cu Navitel


Imi place sa calatoresc.
De fapt, extrem de des in ultima perioada.
Pana in prezent am folosit diverse aplicatii si am utilizat pentru acestea conexiunea la internet.
Doar ca unoeri conexiunea nu se putea realiza din lipsa semnalului.
 Da, inca mai sunt zone prin munti sau prin "locuri uitate de lume" fara semnal.
 Ma gandeam sa-mi extind calatoriile cu masina si in afara granitelor. Insa, daca ramai fara conexiune la internet si nu esti in Romania, nu mai merge deloc replica :"Mergi innainte,vedem noi pe unde o luam dupa ce avem conexiune din nou la internet si se reconfigureaza traseul".
 Asa am inceput documentarea pentru alte optiuni.

 Am descoperit Navitel Navigator-o aplicatie GPS care nu necesita conexiune neaparata/continua la internet.
 Se poate instala atat pe telefon cat si pe tableta.
 Practic, hartile sunt deja salvate , iar aplicatia alege cel mai bun traseu pe care urmeaza sa-l parcurgi.

Cu Navitel Vremea esti conectat la serviciile meteo. Daca mergi la ski si sunt caderi masive de zapada, te informezi si-ti echipezi corespunzator masina.
 Cu Navitel SMS poti comunica cu prieteni in timpul navigatiei si poti face astfel schimb de informatii cu privire la drumul care urmeaza sa-l parcurgi.
 Poti sa-ti alegi traseul stiind daca sunt diverse accidente sau ambuteiaje, ocolind zona pe rute ocolitoare, datorita Navitel Trafic.
 Una dintre cea mai "uzata"  chestiune de catre noi soferii este : "Avertisment camera Video"-pentru ca astfel te informezi in privinta radarelor.
 Alte caracteristici importante:"PI-Dinamic"- de unde poti afla pretul la combustibil sau alte informatii utile, sau "Mesaje vocale" -care te informeaza si de nivelul bateriei (noi avem mereu un incarcator in masina sau o baterie externa pentru ca ramanem fara, si-n cele mai critice situatii)
  Cu siguranta este o aplicatie utila, dar cel mai mult realizezi acest aspect cand te afli in trafic si uiti de "grija" drumului!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu