vineri, 3 martie 2017

9Martie - de Ziua Barbatului- alege o bratara personalizata!

  Asa cum noi fetele sarbatorim pe 8 Martie -ziua femeii, asa si EI-barbatii- se sarbatorescc fix in ziua urmatoare, adica in 9Martie!
  Si nu oricum , ci alaturi de 40 de pahare de vin in cinstea Mucenicilor!
  Pentru EI-barbatii din viata voastra, cei care va iubesc, va cearta uneori, va rasfata , va aduc flori, pentru ei, astazi alegem un cadou handmade care sa-i faca sa-si aminteasca ca iubirea este purtata la mana- pentru ca inima este ocupata in totalitate de dragostea infinita!


Bratari din piele pentru un barbat modern, elegant, caruia ii place sa fie 'in miscare'!
 Perfect asortata si la sacoul elegant, dar si la echipamentul sport pe care-l imbraca cand merge la sala de forta.
Clasica, dar moderna in acelasi timp-este tipul de bratara pe care cu siguranta ar alege-o orice barbat!

Insa la categoria 'bratari barbati' sunt foarte multe modele pe care le puteti alege pentru un cadou special.
  Pentru barbatul elegant, care este intotdeauna la cravata si sacou , o bratara cu pietre (semi)pretioase  il va cuceri cu siguranta!
  Onixul negru-este piatra care are puterea de-a creste stapanirea de sine, de-a induce taria autocontrolului, promovand vigoarea si cresterea vitalitatii.Se spune despre Onix ca ofera:"darul nepretuit al deciziilor intelepte"
 


O bratara care are drept piatra principala Sodalitul este cea pe care ar trebuii sa i-o ofeti unui barbat care-i place sa scrie(unui bloggar poate) pentru ca este piatra curajului si a comunicarii. Se spune despre aceasta piatra ca aduce claritate in exprimare, echilibru mental si cresterea capacitatii de concentrare in ceea ce priveste activitatile scrise sau de comunicare a informatiilor pentru ceilalti.
Daca alegem 'Ochi de tigru'-atunci o facem pentru acel barbat care calatoreste mult, pentru ca acesta piatra are capacitatea de-a proteja impotriva pericolelor pe timpul calatoriilor lungi.Este tipul de bratara care sa i-o oferi barbatului de afaceri pentru ca-i va aduce abundenata financiara prin cresterea oportunitatilor si  a norocului.
  Indiferent care tip de bratara ai alege pentru barbatul din viata ta, cu siguranta se va bucura de acest cadou minunat, va intelege ca ai ales cu sufletul pentru suflet!Si pentru ca 8Martie este fix innainte, putem alege cu siguranta o bratara finuta si pentru noi!
 Din categoria 'bratari pietre semipretioase' aceasta este cea care ma caracterizeaza cel mai bine pe mine.Simpla, finuta, delicata(si cu putin mov)

Tie care-ti place cel mai mult?
   

   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu