marți, 21 februarie 2017

Primavara aceasta incepe cu BlogMartisor!   Iubesc primavara , cu parfumul proaspat al zambilelor si ghioceilor care invadeaza fiecare colt de strada, iubesc adierea suava a vantului de primavara, iubesc verdele crud care incepe timid in fiecare copac, dar mai presus de toate iubesc florea de cires.
   BlogAwards iubeste primavara la fel de mult ca si mine si de aceea a lansat BlogMartisor - o campanie de premiere a bloggerilor activi si creativi care-si destainuie taina condeiului fermecat in 10 campanii.
   Fiecare participant se poate inscrie la minim 50% dintre concursurile campaniei(dar si in  concursurile individuale) din cadrul campaniei BlogMartisor, astfel fiecare articol inscris in concurs primeste o nota de la 1 la 10.La final primii 10 clasati vor putea sa-si aleaga cadou :3 smartwatch-uri si 7 selfie stick-uri alaturi de cele 10 cadouri garantate formate din:mouse wireless, un set de casti si un mouse-pad.

  

Grabeste-te!Termenul limita pentru inscriere este pana pe 8 martie!...pentru ca primavara aceasta incepe cu BlogMartisor!

2 comentarii:

  1. Cand ai spus de "3 smartwatch-uri" era cumva vorba despre ce smartwatch-urile de la Xkids?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, sincer nici nu-mi mai amintesc. Parca a trecut 100 de ani de atunci. Articolul este din 2017...

      Ștergere