sâmbătă, 11 februarie 2017

5 motive pentru care trebuie sa-ti protejezi telefonul!

 Telefonul a devenit pentru multi dintre noi lucrul cel mai esential !  Indiferent ca plecam la serviciu, sau in concediu, indiferent cate bagaje am avea -niciodata nu plecam fara telefon.
  
Va imaginati o zi fara telefon?!..Ia imaginati-va!
Nu-i asa ca ...e...
..nu...nu este vorba de acest tip de telefon!

Probabil majoritate dintre voi au ca si mine aceasta replica: Asa ca ,astazi, va spun 5 motive pentru care trebuie sa-l protejati cu folie protectoare Smart protection

 1. Protectia ecranului de zgarieturi(noi femeile il avem in poseta alaturi de chei, portofel, ruj si alte chestii tipice noua)In cazul in care , totusi , din neatentie, ecranul smarthphone-ului tau este lovit sau zgariat usor-datorita stratului de polimeri din compozitia sa-acesta are capacitatea de-a se regenera asemeni pasarii Phoenix.
  Urmeaza stratul de calitate optica si cel de dispersare a socurilor.Daca totusi, in poseta, cheia se loveste de ecranul telefonului , acesta va incasa socul mai usor-ca atunci cand ai lovit masina si-i spui iubitului:"Scumpule ce bine ca avem Casco la masina!Am avut o mica problema si ma gandeam sa beneficiez de acele facilitati!"Cam asa si in cazul telefonului.Protectia ecranului la socuri nu se refera insa la aruncatul telefonului dupa iubita in cazul in care aceasta ti-a avariat ireversibil BMW-ul -chiar si daca ai Casco la el!
 2. Protectia ecranului de pisoi..sau de copilul din dotare,
  care nu se mai satura de jocurile pe telefonul tau-desi are telefonul lui personal!...fiecare ce are acasa!
 3. Protectia de ploaie sau ninsoare!  Stai linsitit in ploaie(fara umbrela pentru ca ai uitat-o in masina) si o asculti pe EA cand iti spune:"trebuie sa cumperi si...si...ti-ai notat?"
 4. Protectia unor pete ireversibile pe ecran de la cel mai bun fond de ten waterproof (care a costat cat telefonul in sine)-macar ai ocazia sa schimbi doar folia !
 5. Protectie ...pentru o lunga utilizare a telefonului!(regula valabila doar pentru barbati, pentru ca noi femeile oricum vrem alt telefon de fiecare data cand apare un alt model-si acela cu protectie-pentru  ca asa vrem noi)
 Probabil la voi sunt alte 5 motive pentru care va protejati telefonul...dar pentru mine acestea au fost cele mai importante!
 Si daca in aceasta perioada de Valentine's Day -iubita  iti va spune:"Iubitule ...as vrea ..cu protectie!" sa stiti ca nu se refera la ce va ganditi voi , ci la faptul ca pe https://www.smartprotection.ro EA a vazut ca sunt oferte:intre 10-14 februarie-la foliile de protectie pentru noul smarthphone pe care vi  l-a trecut pe lista de dorinte- inca de la inceputul lunii februarie!(sper ca n-ai uitat de ea)


2 comentarii:

 1. nu cred ca vrea cineva sa stie cum se face un telefon de 3000 de lei tinut in geanta, zgariat de chei, in lipsa unei huse.

  RăspundețiȘtergere