sâmbătă, 21 ianuarie 2017

Un aspirator? Da , va rog, dar nu oricare!

Daca va imaginati ca o femeie isi  doreste un aspirator  cadou de ziua ei...atunci s-ar putea sa aveti dreptate!
Dar nu oricare!
Acesta ar fi cel mai vandut produs al secolului viitor!
Adio saloane, adio dieta!Aspiratorul care te lasa supla si frumoasa !
 Trecand peste aceasta dorinta (a mea si-a jumatatii de planeta) ma gandeam zilele trecute "la aspiratorul viitorului"


  Ca orice vizioanar- de parte feminina-care are in subordine o casa in care misuna zilnic un copil si un motan -mi-as fi dorit sa-mi educ motanul pentru a face macar curat dupa el insusi...insa n-am reusit!El n-a avut initiativa , eu n-am avut curaj, asa ca a ramas la capitolul"dorinte neimplinite"
  Dar ce imbunatatiri as aduce la aspiratoare?

  • functionalitate cu incarcare la lumina solara , care sa asigure incarcarea bateriei aspiratorului pentru cel putin o luna(macar o data intr-o luna trebuie sa fie soare afara)
  • un sistem de conexiune la telefonul mobil-astfel cand activez functia respectiva de pe telefon-indiferent unde as fi plecata-acesta sa porneasca singur si sa aspire intreaga casa
  • functia de auto-clean- ceva de genul- in momentul in care sacul aspiratorului este plin -acesta sa ajunga in punctul casei unde i s-a facut setarea - sa-si goleasca continutul(acel punct al casei poate fi fix o gura de evacure direct in cosul de gunoi)
  • fara zgomot!Domne cand aspira o gospodina?Asta... daca nu are cumva menajera(si multe dintre noi nu avem).Fix cand doarme copilul!Ce ar trebui sa fac ?! Sa-mi iau un aspirator de acest gen ca sa pot aspira cand doarme puiul de om?
  • Vreau realizarea unor aspiratore cat mai mici si cat mai fiabile!Niciodata nu am unde sa pun aspiratorul!Mereu imi vine sa-l arunc ...cam asa...
  • sa aiba un sistem de conectare wi-fi astfel incat sa pot asculata melodia preferata, cursul sau stirile
 Pana una -alta , in cazul in care v-ati hotarat sa va schimbati aspiratorul si va doriti ceva de calitate , am gasit aspiratoare cu sac, la preturi foarte acesibile , moderne si fiabile.
 In prezent sunt cateva promotii atractive ,  cu reduceri, alegerea va apartine!
  Pana la urma.. cred ca toti ne-am dori de fapt  acest tip de aspirator!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu