sâmbătă, 10 septembrie 2016

De ce sa alegi Shell Rimula Ultra?!

   Astazi discutam despre masini de capacitate mare ...in special despre intretinerea motorului acestora.Da ..stiu..unele femei probabil inca se mai intreaba unde este motorul unei masini..dar aceasta este o alta poveste!
 
 Chiar daca este un subiect frecvent intalnit in categoria<BARBATI>,raspundem si noi fetele la aceasta provocare.De ce?Pur si simplu, pentru a arata barbatilor ca si noi putem...daca vrem bineinteles.
   Motorul masinii are nevoie de o ingrijire speciala -asa cum noi femeile avem nevoie de parfumuri,rujuri si alte <smacuri>.


Ne-am documentat, in prealabil, pentru ca orice informatie sa fie cat mai exacta(sa nu avem contestatii ulterioare din partea domnilor) si iata ce am aflat :

 • Uleiul  Shell Rimula Ultra 5W-30 - obtinut prin Tehnologia Dynamic Protection Plus protejeaza motorul de uzura.Este bine cunoscut faptul ca masinile de capacitate mare parcurg kilometru dupa kilometru zilnic,astfel este o  conditie  esentiala  alegerea unui ulei de calitate superioara ,mai ales ca intemperiile si calitatea drumului sunt factori secundari care contribuie la uzura oricarei masini.
 • Prin folosirea  uleiului  Shell Rimula  se reduce consumul de carburant
 • In conditii de temperatura foarte scazuta uleiul ofera protectie motorului prin pornirea rapida a cestuia astfel incat sunt protejati acumulatorii si bateria camionului
 •  Acest tip de ulei este cel mai nou produs din gama  uleiurilor Shell pentru motoarele diesel respectand cerintele de randament ale firmelor producatoare Mercedes-Benz ,Volvo , Renault.7 comentarii:

 1. interesant articol, chiar nu stiam de ce este asa bun acest ulei

  RăspundețiȘtergere
 2. Uleiul este esential pentru buna functionare a motorului. Bune informatii.

  RăspundețiȘtergere
 3. Pacat ca e doar pt motoare diesel. Al meu e pe benzina!

  RăspundețiȘtergere
 4. Shell nu a dezamagit niciodata asa ca ma indoiesc ca ar face-o acum

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Este o marca cu un anumit renume care se respecta tocmai prin calitate!

   Ștergere
 5. Nu doar pentru barbati, si femeile conduc acum :D

  RăspundețiȘtergere