luni, 13 iunie 2016

Traieste-ti visul!Activia ti-l face posibil!

      Anul acesta ai sansa sa castigi bilete la concert consumand ACTIVIA !
      Este  foarte  simplu: cumperi unul dintre sortimentele Activia de băut, intri pe activia.ro (sau trimiți SMS la 1772), îți lași datele și numarul de bon și astfel  te-ai înscris în competiție. Gama de  concerte este variata :Gărâna Jazz Festival, Electric Castle, Muse, Untold, Spellground, Summer Well, Sia, George Enescu sau Cat Empire.
     Insa, mie una mi-ar place sa castig un loc la Festivalul George Enescu.Anul acesta festivalul este sub egida <Traieste-ti visul!>-un  titlu care spune  multe! Totul- sub semnul  puterii de-a da viata visurilor noastre, munca artistilor innobiland talentul si perfectiunea.Printesa mea ,Jasmine, ar vedea pentru prima data un concert live cu adevarat-nu numai serbarile la care participa si recitalurile date de colegii de la scoala de pian.
      Ateneul Roman este gazda acestui eveniment minunat,unde se vor desfasura 19 recitaluri si concerte ,avandu-i ca dirijori pe:Alex Bloch (violoncel), Christoph Poppen (vioară), John Axelrod (pian)
    Programul complet  pentru doritori este aici.
    Insa ,Activia a rezervat locuri pentru cei carora le place gustul fructelor proaspete in zilele de canicula - si la celelalte concerte....in functie de preferintele fiecaruia.Asa cum eu iubesc Activia cu afine ,iar Jasmine pe cel cu capsuni asa fiecare isi alege concertul!

 


Visul tau care este?!


Traieste-ti visul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu