O prajitura bogata incocos pentru cei care adora cocosul asa cum sunt eu...
BLAT
-8 albusuri
-200 gr zahar
-150 gr cocos
-4 lg de faina
-1 praf de copt
CREMA
-8 galbenusuri
-300 gr zahar
-3lg amidon de porumb
-300ml lapte dulce
-250 gr unt
-zahar vanilinat sau o pastaie de vanilie
BLATUL-albusurile se bat ca la bezea cu zaharul si un praf de sare, apoi se adauga cu miscari de jos in sus faina amestecata cu praful de copt si nuca de cocos.Se intinde o foaie de 2cm dina ceasta compozitie pe o hartie de copt
CREMA- Se amesteca toate ingredientele (in afara untului)cu un tel intr-un vas care apoi se pune pe aragaz si se amesteca pana se ingorasa-apoi se agauga untul amestecandu-se incontinuu;se lasa la racit
ASAMBLARE
-foaia se taie pe din doua si se suprapun cele doua parti -la mijloc punandu-se jumatate din cantitatea de crema,restul se pune deasupra.Peste crema se presara fulgi de cocos
Etichete
- Ce mai comandam pe internet?! (107)
- Fluturi cu si pentru Copii (96)
- DESPRE SI PENTRU COPII (93)
- Colaborari (69)
- Alimentatie sanatoasa de fluturi (56)
- CARTI (54)
- Rasfat de femeie! (41)
- Sanatatea in mainile noastre (37)
- BeautyBlogger (27)
- OFERTE (20)
- SFATURI&LISTE (20)
- Evenimente (18)
- Lucruri unicat (18)
- Reteta de week-end (18)
- Fluturi testati (15)
- BuzzStore (13)
- Desertul de duminica (13)
- Cosmetice Naturale de Fluturi (12)
- Cosmeticele sub lupa mea (12)
- Fashion (10)
- 40 de zile de post in imagini (8)
- Review (8)
- Zile de post in imagini (5)
- Eurocor - engleza incepatori (4)
- Activitati de iarna (3)
- Mic dejun (3)
- Sarbatori religioase (3)
- Organizare & planificare (2)
- Buzzaar (1)
- Filme (1)
- Giveaway (1)
- Happy-Planner (1)

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu